Gündem

Rasim Ozan Kütahyalı’nın terbiyesizliği pahalıya patladı

Beyaz Futbol programının ukala yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı’nın söylediği utanç verici ‘Kusturmalı Boşnak Saksosu’ sözleri kanala 5 kez program durdurma ve para cezasına mal oldu. Birbirinden iğrenç skandallar ve televizyonlara yakışmayan görüntüler ile sık sık gündeme gelen Beyaz TV’de deprem etkisi yaratan ceza açıklandı.

HERHANGİ BİR CEZADA LİSANS İPTAL EDİLEBİLİR!

RTÜK hakkında milyonlarca şikayet oluşan kanal ve saygısız yorumcusu ile ilgili 5 kez program durdurma ve yüklü miktarda para cezasına karar verdi. Alınan bu ceza Beyaz TV’nin yayın hayatını da tehlikeye atan bir durum olarak tarihe geçti. Zira kanal bir daha herhangi bir ceza alırsa yayın lisansı iptal edilebilir.

KANALIN TELEFONLARI KİLİTLENDİ

İzleyicilerin büyük tepkisini çeken olay sonrasında söz konusu yorumcunun işine son veren kanal kamuoyundan bir özür bile dilemeden önce tehdit mesajları yayınladı. Programın sunucusu olan Ertem Şener Rasim Ozan Kütahyalı’nın kendisini şikayet eden ve Boşnak saksosu deyiminden rahatsız olan insanlardan intikamını alacağını söyledi. Bu sözler üzerine tepki gösteren izleyiciler kanal telefonlarını kilitleyecek derecede şikayet telefonları etmeye başladı.

Daha fazla göster

Tolga Aksoy

29 yaşında antalya doğumluyum ve tarih en başta gelen ilgi alanlarım içinde yer almaktadır. internette zaman geçirmeyi seviyorum. Tarih harici, ekonomi ve sağlık konularında editörlük yapmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu