Sağlık

Karatay’dan yeni zeytinyağı uyarısı

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, bugün daha önce yaptığı açıklamalarını tekrarladı.  Zeytin ve zeytinyağının insan vücudu için çok gereken ve sağlıklı bir meyve olduğunu savunan Karatay hoca, zeytinyağının bir insan için sağlık verici olduğunu ifade ederek, her gün mutlaka tüketilmesini önerdi.

SU GİBİ ZEYTİN YAĞI İÇİN!

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, zeytinyağının su gibi içilmesini ve herhangi bir şekilde zeytinyağının sağlık sorunlarına neden olup olmayacağı sorularının hiç gereksiz yere düşünülmemesi uyarısında bulundu. Başta sağlıkçılar olmak üzere birçok hekimi kızdıran Canan Karatay, özellikle de hastalara karşı yaptığı öneriler dolayısı ile hekimlerin tepkisini çekiyor. Birçok hekim Karatay’ın söylediklerine bakılarak hareket edilmemesi uyarısında bulunurken, Karatay ise bunun tam tersi olarak kendisinin uyarılarına kulak verilmesi gerektiğini ve dikkatle uygulanması gerektiğini savunuyor.

Daha fazla göster

Erkan Duman

İnternette genellikle siyaset konuları ile ilgileniyorum. 43 yaşındayım ve 9 senedir hobi olarak baktığım blog sitelerinden sonra prof. anlamda yazarlık yapmaya karar verdim ve tarafsız haberciliği kendime ilke edindim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu