Gündem

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’dan pet shop çıkışı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, 2018 Yılı Mali Bütçesi görüşmeleri kapsamında konuştu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bununla ilgili olarak ilgili bakanlıklara başvuru yapıldığını, bu başvuruların sonuçlarına göre gerekli adımların atılacak olduğunu ifade ederek, sokaktaki hayvanlardan vatandaşların rahatsız ve tedirgin olduğunu, pet shop üzerinden alınan hayvanların sokağa bırakıldığını ifade etti.

KANUN GEREKİYOR!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bununla ilgili olarak mutlaka hükümetin kanun çıkarması gerektiğini, bu yönde başvuru yapıldığını gerekli adımların atılmasının sağlanacak olduğunu belirtti. Birçok pet shop mağazasında hayvan satıcıları aylık binlerce lira parayı sokaktan topladıkları hayvanları tekrar satarak hile hurda adı altında kazanıyor, bazı pet shop dükkanları ise gerçek cins köpekler ile birlikte binlerce dolarlık aylık kazanca sahip olabiliyorlar.

Daha fazla göster

Erkan Duman

İnternette genellikle siyaset konuları ile ilgileniyorum. 43 yaşındayım ve 9 senedir hobi olarak baktığım blog sitelerinden sonra prof. anlamda yazarlık yapmaya karar verdim ve tarafsız haberciliği kendime ilke edindim.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu