Dünya

Eski Kanada Savunma Bakanı’ndan ”uzaylı” itirafı

Kanada’nın eski Savunma ve Ulaştırma Bakanı Paul Hellyer, bugün basında akıl almaz iddialara yer verdi. Tüm dünyanın uzaylılar dolayısı ile endişeli olduğunu ve bunun bir süre sonra tekrar uzaylıların dünyayı ziyaret edebileceği ile ilgili uyarılar yapan Paul Hellyer, özellikle 1960’lı yıllarda uzaylıların dünyayı ziyaret ettiğini ve kendilerine insanlığın durumu hakkında yardım etme isteğinde bulunduklarını açıkladı.

ANDROMEDA GALAKSİSİ VE SATÜRN’UN UYDUSU ÜZERİNDEN GELDİLER!

Kanada’nın eski Savunma ve Ulaştırma Bakanı Paul Hellyer, iddialarında 4 tür uzaylı ele geçirdiklerini ve tespit ettiklerine değinerek bunların tespit edilmesi ile birlikte nereden geldiklerinin de bulunduğunu açıkladı. Buna göre Satürn’ün uydusu ve Andromeda Galaksisi üzerinden gelen bu uzaylıların kendilerine nasıl bilgiler verdiklerini açıklamayan Hellyer, özellikle Kanada vatandaşları olmak üzere dünyanın birçok ülkesinden sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Bazı Kanada vatandaşları ‘’ispatla’’ diyerek Hellyer hakkında soruşturma açılması gerektiğini savunuyor.

Daha fazla göster

Murat Demirtürk

Günümüzde hemen hergün gelişen teknolojini takip etmekten büyük keyf alıyorum. Bilgisayar mühendisiyim ve 8 senedir uzman olarak özel bir şirkette görev almaktayım. Zamanımın geri kalanında yenilikleri kaleme alıyorum.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu