Yaşam

Rektör İle Öğrencisi Arasında İlginç Diyalog

Daha önce Türkiye’de birçok kişi ve birçok üniversite öğrencisi ile öğretmenler arasında gelişmeler yaşanırken, bir yandan da bu gelişmelerin birçoğu Twitter üzerinden yaşanmıştı.Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal ile birlikte öğrencisi ile yaşanan gelişme ise ABD’nin vize krizi üzerinden oldu.

ABD Anabilim Dalı Anlamına Gelmiyor!

Mustafa isimli öğrenci Twitter hesabından Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal’a gönderdiği tweette ‘’Hocam hazır ABD vizeleri kaldırmışken siz de vizeleri kaldırsanız nasıl olur?’’ sorusuna Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, ‘’Yalnız ABD Anabilim Dalı anlamına gelmiyor Mustafa.’’ Diyerek yanıt verdi. Twitter’da bu anlar dakika dakika dikkat çekerken, bir yandan da birçok öğrenci Twitter’dan bu anların tarihe geçtiğini, yılın en iyi diyaloğu seçilmesinin önünde herhangi bir engel olmadığını açıkladı. Yapılan açıklamaların yanında tweet saatler içerisinde binlerce öğrenci ve kullanıcı tarafından beğenildi ve paylaşıldı.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu