Siyaset

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan ”Amerika” hakkında ”oyun” açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün yaptığı açıklamalar ile birlikte Amerika’ya seslendi. Amerika’nın tüm dünya üzerinde ve Ortadoğu bölgesinde oyunlar oynadığını ve eski Türkiye’nin olmadığını ifade eden Soylu, bu konuda kendilerinin her türlü adımı attıklarını ve Batılı güçlerin bölgeden büyük maliyetler bırakarak ayrılmak zorunda kalacaklarını açıkladı.

ERDOĞAN DAHİ AÇIK KONUŞMAMIŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dahi isim vermeden eleştirdiği ABD konusunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açık açık Amerika’nın oyunlar oynadığını belirtmesinin Erdoğan’ı kızdırabilecek olduğu iddia edildi. Zira Amerika’nın neden üs bölgeleri kurduğunu müttefik olarak açıklamasını isteyen Soylu, daha önce İncirlik konusunda da Erdoğan’ın açıklama yaptığı üzere müttefikler tarafından gereklilikler karşılandığı sürece kullanılabilecek olduğu belirtilmişti. Soylu’nun açıklamalarının Washington’da nasıl karşılanacak olduğu ve Washington yönetiminin bu söylemlere karşı nasıl önlem alacak veya yanıt vereceği merak konusu.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu