Magazin

İçeceğine ilaç katıp genç mankeni bayılttılar

Senarist olduğunu ve genç manken ile dizi görüşmesi yapacağını söyleyen Orhan H. İsimli şüpheli iddiaya göre genç kadının evine gelerek senaryoyu gösterdi. Bir şeyler içme teklifi ise Bensu Gürses’in kendinden geçmesine neden oldu. Gözlerini açtığında evindeki değerli eşyaların ve cep telefonunun çalındığını gören Bensu Gürses durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Zanlı Orhan H’nin aslında senarist olmadığı ve durumun hırsızlık için bir plan olduğu ise kısa sürede ortaya çıktı. Genç kadın başına gelen talihsiz olayı şu şekilde anlattı: ‘Arkadaşlarıma bir dizide oynamak istediğimi sık sık söylüyordum. Bir süre sonra bir tanıdık vasıtası ile ulaştığını söyleyerek Orhan H. İsimli şahıs beni aradı. Senarist olduğunu ve bir dizi projesi için görüşmek istediğini söyledi. Ben de kendisini evime davet ettim. Bu davetin böyle sonuçlanacağını tahmin edemezdim’

GÖZLERİM KAPANMAYA BAŞLADI

Talihsiz kadın bir süre sohbet ettiği Orhan H.’ye içecek ikram etmek için mutfağa gittiğini belirterek ‘Konuşmamız sırasında oldukça gerçekçi bir şekilde dizi projesinden bahsetti. Sevişme sahneleri olacağını ve oynayıp oynamayacağımı sordu. Ben de kabul edeceğimi belirttim ve içecek ikram etmek için mutfağa gittim. Döndüğümde kendi içeceğim de elimdeydi. Bir süre sonra gözlerimin kapanmaya başladığını fark ettim’ dedi.

Daha fazla göster

Gülşen Bilgili

Magazin ve yaşam kategorileri ile ilgileniyorum. Birkaç aylık ayrı kaldıktan sonra yeniden yazarlık yapmaya karar verdim. 6 senedir internet satış ve pazarlama ile ilgilendim. Şuan hobi için zevkle editörlük yapıyorum.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu