Gündem

Amazon Türkiye’ye ne zaman girecek

Bloomberg HT TV Haber Koordinatörü Ali Çağatay, açıklamalarında bu sayede perakende sektöründe yeni bir gelişim süreci yaşanabilecek olduğunun da sinyallerini verdi. Amazon com ve Amazon.de olmak üzere dünyanın birçok ülkesine hizmet sunan ve indirimli fiyatlar ile ürün satan platformun çok ciddi müşteri potansiyeline sahip olduğu, bununla birlikte devasa indirimleri ile milyarlarca dolarlık kar elde ettiği belirtiliyor.

REKOR KIRDI

Black Friday dolayısı ile rekor sayıda ürün satışı yapabilen dünyanın en büyük alışveriş platformu Amazon’un Türkiye’ye gelmesi ile birlikte fiyatların ciddi oranda zamlanmasının söz konusu olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca Amazon.de’nin son dönemde bozulan müşteri temsilcileri hizmetinin daha da kötü olabileceğinden endişe ediliyor. Amazon.com’un yine aynı şekilde Türk müşterilere yabancı dilde hizmet sunduğu ve genellikle daha fazla tercih edildiği biliniyor.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu