Teknoloji

iPhone X günde 550.000 adet üretiliyor

Apple’ın daimi ana üreticilerinden gelen son haberler şirketin iPhone X modeli için üretim sorunlarını çözdüğünü doğruladı. Şirketin günde 550.000 iPhone X modeli üretmesine rağmen cihaz satışlarının olağanüstü yüksek olmasından dolayı Washington’da her gün stokları yenilemek zorunda kaldığı, zaman zaman bir Apple mağazasına günde 2 kere sevkiyatların yapılabildiği belirtildi.

APPLE CİHAZ SATIŞLARINDA LİDER KONUMDA

iPhone X modelinin rekor satışlar elde edecek olduğu tahmin edilirken bir yandan da şirketin yeni iPhone 8 modelinin de oldukça fazla kar ettireceği belirtiliyor. Şirkete yakın kaynaklar henüz daha satış rakamları ile ilgili bir bilgi vermezken özellikle de şirketin son dönemde karlılık oranlarını çok daha fazla arttıracak olduğu tahmin ediliyor. iPhone X modelinin günde 550.000 adet üretilmesinin gelecekte düşürülebilecek olduğu, ancak gelecek haftalarda çok daha fazla arttırılacağından bunun kısa vadede olmasının beklenmediği belirtiliyor.

Daha fazla göster

Tolga Aksoy

29 yaşında antalya doğumluyum ve tarih en başta gelen ilgi alanlarım içinde yer almaktadır. internette zaman geçirmeyi seviyorum. Tarih harici, ekonomi ve sağlık konularında editörlük yapmaktayım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu