Gündem

ABD’de ve Avrupa’da alışveriş çılgınlığı izdihama sebep oldu

Washington’da ve ABD’nin diğer eyaletlerinde vatandaşların dev mağazalar ve marketlerin önünde başta cep telefonu ve televizyon olmak üzere oyun konsolları satın almak için birbirleri ile yarıştıkları video kameralara yansıdı. Birçok Amerikan vatandaşı Amerika’ya özgü Reddit platformu üzerinden indirimli ürünleri alabilmek için yaptıkları çılgınlıkları anlatırken bir kullanıcının ‘o hayatımın ürününü indirimli alabilmek için o ürünün üzerine atladım’’ yorumu saatler içerisinde binlerce kez beğenildi. Diğer kullanıcıların yorumları da yine dikkat çekerken, mağazaların izdiham yaşanmasına rağmen en ufak bir hırsızlık olayı yaşamadığı ilk gelen bilgiler arasında yerini aldı.

EN ÇOK ELEKTRONİK ÜRÜN VE GİYİM ÜRÜNÜ SATILIYOR

Amerikan vatandaşların ve tüm dünyada vatandaşlar mağazalara hücum ederken, bir yandan da mağazaların sürekli olarak stokları yeniledikleri ve 24 saatten daha uzun sürelere varacak şekilde tüm müşterilere kapılarını açık bıraktıkları belirtildi. Kara Cuma’nın ABD ekonomisine milyarlarca dolarlık katkı yapacağı tahmin ediliyor.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu