Magazin

Beyaz’a sahte evrak şoku! Sahte bilet iddiaları doğru mu?

Türk televizyonlarının en sevilen programlarından biri olan Beyaz Show’da sahte davetiye skandalı yaşandı. Kanal D’nin sevilen programı Beyaz Show’un dün gerçekleştirilen yayınına bir grup üniversite öğrencisi de katılmak istedi. Güvenlik kontrolünde öğrencilerin elindeki biletlerden şüphelenen görevli durumu kanal yönetimine bildirdi. Daha sonra polis eşliğinde sorgulanan öğrencilerin biletleri bir şahıstan aldıkları ve sahte olduğunu bilmedikleri ortaya çıktı. Yayının seyrine yansımayan bu olayda öğrencilerin mağdur olmamaları için ellerinden geleni yaptıklarını açıklayan kanal yönetimi ise sahte bilet ile piyasada olumsuz algı oluşturan kişi ya da kişilerin yakalanması için konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

HAKKIMIZI MAHKEMEDA ARAYACAĞIZ

Davetiye şeklinde hazırlan ve topluluklara gönderilen biletlerden bir kopya elde ederek çoğalttığı öne sürülen şüphelinin bu yolla haksız kazanç elde ettiği ve öğrencileri dolandırdığı düşünülüyor. Tıpkı kanal yönetimi gibi öğrenciler de şahıstan şikayetçi olacaklarını ve haklarını arayacaklarını ifade etti.

Daha fazla göster

Erkan Duman

İnternette genellikle siyaset konuları ile ilgileniyorum. 43 yaşındayım ve 9 senedir hobi olarak baktığım blog sitelerinden sonra prof. anlamda yazarlık yapmaya karar verdim ve tarafsız haberciliği kendime ilke edindim.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu