Yaşam

Öğretmenden Ağustos böceğine işkence!

Orta okulda görevli ve din kültürü ahlak bilgisi öğretmeni olan Y.D. masaya bantlanmış ve iki yanında kulaklık olan ağustos böceğini facebook sayfasından paylaştı.

FERDİ BABADAN “HUZURUM KALMADI”

Milliyet gazetesinde yayımlanan habere göre facebook’da resimin ardından yöresel şive ile “Gara sabahtan beri gulaamı guruttu cavırın böcesi. Şimdi sıra bende. Ferdi babadan ‘Huzurum Kalmadı’ dinliyor’” notunu ekledi. Bu fotoğrafı görenlerin tepkisi üzerine (HAYDOS) derneği başkanı Türkan Dağdelen, Milli Eğitim Bakanlığına öğretmen hakkında öğrencilerine kötü örnek olamaktan dolayı şikayet ettiklerini belirtti. Ve çocuklarımızı kimlere emanet ettiğimizi bir kez daha düşünmemiz gerektiğine değindi ayrıca eğitimci dediğimiz kişinin ciddi psikolojik sorunlarının olduğunu ve aklı başında olan hiç bir insanın böyle bir şey yapmayacağını belirtti.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu