Gündem

Hakan Atilla hakkında yeni iddialar

Tüm dünyanın izlediği ve sonucunu merak ettiği dava bu sıralar Washington’da görülmeye hazırlanılıyor. Bir yandan Türkiye’yi ekonomik olarak tamamen bitirecek bir hamlenin dava sonucunda karar verileceği iddia edilirken, bir yandan ise Rıza Sarraf’ın itirafçı olduğu, ancak Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’nın tam olarak bazı suçları itiraf etmediği iddia ediliyor.

BAZILARINI KABUL ETTİ

Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’nın ise savcılık tarafından kendisine sorulan sorular ve ihtilaflı konularda uzlaşma talebini kabul etmediği, 7 talepten 1 tanesini tam kabul, iki talebin ise kısmi kabul ettiği açıklandı. Rıza Sarraf’ın ise itirafçı olduğu ve cezasının çok daha aza indirgenebilecek olduğu, Atilla’nın ise itiraf etmemesinden dolayı çok daha ağız cezaya çarptırılabilecek olduğu iddia ediliyor. Erdoğan ve AK Parti hükümetinin de tüm yaşananları yakından izlediği basında çıkan haberler eşliğinde fark ediliyor.

Daha fazla göster

Erkan Duman

İnternette genellikle siyaset konuları ile ilgileniyorum. 43 yaşındayım ve 9 senedir hobi olarak baktığım blog sitelerinden sonra prof. anlamda yazarlık yapmaya karar verdim ve tarafsız haberciliği kendime ilke edindim.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu