Teknoloji

Samsung Gear 2 için batarya güncellemesi

Şirketin yaptığı açıklamada cihaz sahiplerinin akıllı telefonlar üzerinden cihazlarını güncelleyebilecek oldukları ifade edilirken, bir yandan da cihazın güncellenmesi sonrasında şarj sorunlarının neredeyse tamamen ortadan kalkacak olduğu ve kullanıcıların daha uzun saatler daha stabil cihazı kullanabilecek oldukları belirtildi.

KÜRESEL PİYASALARI SALLIYOR

Samsung akıllı saatler ve yeni nesil teknolojiler sayesinde küresel teknoloji piyasasını derinden sallayan bir dev olarak tanınıyor. Son olarak Galaxy Note 8 reklamları televizyonlarda dönmeye başlayan markanın gelecek yıllarda çok daha gelişmiş ürünler üreterek çok daha fazla aktif olacağı tahmin ediliyor. Eğer sizlerde henüz Samsung Gear 2 cihazınıza güncelleme ulaşmadıysa cihazınızın güncellemesini manual olarak kontrol edip cihazınıza güncellemeyi otomatik olarak yüklenmesini sağlayabilirsiniz. Güncelleme sonra şarj sıkıntıları bir süre daha yaşanabilir, ancak daha sonrasında tamamen ortadan kalkması ve sorunsuz hale dönmesi beklenir.

Daha fazla göster

Erkan Duman

İnternette genellikle siyaset konuları ile ilgileniyorum. 43 yaşındayım ve 9 senedir hobi olarak baktığım blog sitelerinden sonra prof. anlamda yazarlık yapmaya karar verdim ve tarafsız haberciliği kendime ilke edindim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu