Gündem

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mardin’de

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin üst düzey yönetim üyeleri ile birlikte geldiği Mardin’de çarşı esnafını gezdi ve esnaf ile birlikte sobbet ederek alışveriş yaptı. Ekibinden birçok üye ile birlikte Mardin’in birçok bölgesindeki esnafları ziyaret ederek bununla birlikte THY’nin tarifeli uçağı ile birlikte geldiği Mardin’de bir otelde partililer ile görüşmeler gerçekleştirdi. 2019 seçimlerine hazırlanan İYİ Parti’nin özellikle atılacak olan adımlar ve yapacaklarının bu süreçte çok önemli olduğunu belirten Akşener, çarşı esnafından siftah yapmayanlardan da çeşitli ürünler satın alarak ilk siftahlarını kendisi yaptırdı. Bununla birlikte alışveriş yaptığı dükkan sahiplerine ‘’oyunuzu alabilecek miyiz?’’ sorusunu soran Akşener, vatandaşlardan gülerek veya çeşitli karmaşık yanıtlar aldı.

2019 SEÇİMLERİ ZORLU GEÇECEK

2019 yılında devreye yeni bir partinin girmesi ve Türkiye’de yaşanan son durumlar göz önüne alındığında zorlu bir seçim olacağı tahmin ediliyor. Birçok alanda çok büyük sorunların mevcut olduğu ve hükümetin bu sorunları 2019 yılına kadar çözmek için çabaladığı bilinirken, döviz kurunun son hali de seçimlere kadar düzeltilmesi gereken etken olarak göze çarpıyor.

Daha fazla göster

Erkan Duman

İnternette genellikle siyaset konuları ile ilgileniyorum. 43 yaşındayım ve 9 senedir hobi olarak baktığım blog sitelerinden sonra prof. anlamda yazarlık yapmaya karar verdim ve tarafsız haberciliği kendime ilke edindim.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu