Gündem

Başbakan Binali Yıldırım’dan Mısır ve Türkiye açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Mısır’da yaşanan terör saldırısını kınadı. Türk siyasi isimler başta olmak üzere tüm dünyada siyasilerin üzerinde durduğu en önemli konulardan birincisi olan terör sorunu son dönemde tüm dünyaya yayılmış ve ciddi oranda terör suçlarında artışlar yaşandığı gözlemlenmişti. Son olarak Türkiye’de 10 ay gibi bir süreden beridir olası büyük bir patlama söz konusu olmasa da canlı bombalar ve benzeri bomba hazırlığında olan teröristler güvenlik ve polis ekiplerinin başarılı operasyonları sayesinde engellenebilmişti.

TÜRKİYE EMİN ELLERDEDİR!

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye’den kimsenin endişesi olmaması gerektiğini ve her bir vatandaşın korunmasını sağlamak amacıyla hükümet olarak görevde olduklarını açıkladı. Atatürk’ün sadece istiklalin öncüsü olmadığını, bununla birlikte mazlum milletlerin de ilham kaynağı olduğunu belirten Yıldırım, Türkiye’nin doğru yolda olduğunu ve istikametinin de yine aynı şekilde doğru rotada bulunduğunu belirtti.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu