Magazin

Ebru Gündeş villasını boşalttı!

Güvende olmadığını söyleyerek daha korunaklı bir siteye taşındığını söyleyen Gündeş boşanma iddialarını da yalanlamadı. Sansasyonel evlilikleri ile Türkiye’nin gündemine oturan Reza Zarrab – Ebru Gündeş çifti nitelikli dolandırıcılık suçu ile Amerika’da tutuklanan Reza Zarrab’ın durumu nedeniyle boşanıyor. Henüz resmi bir açıklama yapmayan ancak iddiaları da yalanlamayan Ebru Gündeş eşinin aldığı villayı boşaltarak daha korunaklı bir siteye taşındı. Kendisini güvende hissetmediğini söyleyen Gündeş eşinden kaynaklı sebepler nedeniyle dış güçlerin hedefinde olabileceğini söyledi. Zarrab’ın 70 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın sonuçlanmasını dahi beklemeyen Gündeş önümüzdeki günlerde boşanma davasını açabilir.

KENDİ BAŞIMIN ÇARESİNE BAKMAK ZORUNDAYIM

O Ses Türkiye yarışmasının jüri koltuğunu da bırakan ve evinden dışarı çıkmayan Gündeş’in psikolojik sorunları olduğu ve milyarder eşinin bir anda tutuklanmasını hazmedemediği ise yakın çevresi tarafından sızdırılan bilgiler arasında. Amerika’da sürdürülen davanın seyri ile ilgili bilgi alamadığını söyleyen Gündeş kendi başının çaresine bakmak zorunda olduğunu ifade etti.

Daha fazla göster

Gülşen Bilgili

Magazin ve yaşam kategorileri ile ilgileniyorum. Birkaç aylık ayrı kaldıktan sonra yeniden yazarlık yapmaya karar verdim. 6 senedir internet satış ve pazarlama ile ilgilendim. Şuan hobi için zevkle editörlük yapıyorum.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu