Magazin

Beyaz Show ekranlara veda ediyor!

Yar Öztürk’ün 22 yıldır sürdürdüğü Beyaz Şov programını sonlandıracağını ve emekli olacağını söyledi. Bir süredir 22 yıldır sürdürdüğü program formatından sıkıldığını ve artık değişiklik istediğini belirten Beyazıt’ın bu konuda kararlı olduğu yakın çevresi tarafından sık sık dile getiriliyordu. Konu ile ilgili en net ve çarpıcı iddia ise Posta yazarlarından Mesut Yar’dan geldi. Yar köşesine taşıdığı konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Beyazıt Öztürk’ün program formatını değiştirmekten de vazgeçtiğini ve emekli olacağını iddia etti. Sağlam bir kaynaktan geldiği söylenen iddiaya göre Beyazıt Öztürk bu yıl sezonu tamamladıktan sonra final yaparak gelecek yıl için program yapmayı düşünmediğini yakın çevresine söylüyor.

KANALI MAİL YAĞMURUNA TUTTULAR!

Milyonlarca insanın izlediği programın hayranları ise açıklama karşısında şaşkına döndü. Beyaz Show klasiği ile tanınan ve özdeşleşen Beyazıt Öztürk’ün formatı değiştirmesini ya da değişiklik yapmadan devam etmesini isteyen izleyiciler kanalı mail yağmuruna tuttu.

Daha fazla göster

Erkan Duman

İnternette genellikle siyaset konuları ile ilgileniyorum. 43 yaşındayım ve 9 senedir hobi olarak baktığım blog sitelerinden sonra prof. anlamda yazarlık yapmaya karar verdim ve tarafsız haberciliği kendime ilke edindim.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu