Gündem

Türkiye Atatürk’e Koştu! Erdoğan’dan çarpıcı açıklamalar

7’den 70’e birçok vatandaş ellerinde bayraklar ve Atatürk posterlerinin yanında günün anlam ve özetini gösteren kıyafetler ile Türkiye’nin 4 bir yanına yürüdü. Diyarbakır’dan İzmir’e kadar her bir şehirden Atatürk sözleri yükselirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’da Atatürk’ü CHP’nin tekeline bırakmayacak olduklarına dair dikkat çeken ilginç bir çıkış ile gündemi sarstı.

ERDOĞAN’DAN ATATÜRK TEKRARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin değerlerinin kurucu lideri Atatürk hakkında bugün defalarca Atatürk ifadesini kullanması ile dikkat çekti. Birçok tepki geldiğini ve kendilerinin Atatürk’e Atatürk diye seslendiklerinden dolayı bazı çevrelerin rahatsız olduğunu ifade eden Erdoğan, Atatürk’ün CHP’nin tekeline bırakılmasına müsaade etmeyecek olduklarını açıklaması da salonda bolca alkışlandı. Bazı vatandaşlar ise bu sene AK Parti ve Erdoğan’ın Atatürk sevgisinin nereden geldiğini, geçtiğimiz senelerde hiç bu kadar yoğun bir kutlama ve açıklamaların yapılmadığına dikkat çekti. CHP’den ise dikkat çeken bir tepki gelmedi.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu