Siyaset

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan 15 Temmuz ve Gülen açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kızının etrafından 3 defa DHKP-C terör örgütü üyelerinin alındığını ifade ederek, sabahları evden çıkarken oğlunun ve kızının öldürüleceğini düşünerek ve kendisini buna hazırlayarak evden çıktığını açıkladı. Sınırın 25 KM ötesine kadar tüm terör kamplarının savaş uçakları ve karadan yok edilmesine yönelik gerekli saldırıların yapılacağını açıklayan Soylu, bununla da sınırlı kalınmayacak olduğunu belirtti.

Fethullah Gülen Hakkında Konuştu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz’un ABD tarafından yok sayıldığını ifade ederek 15 Temmuz’u ABD’de oturanın mı yaptığını sanıyorsunuz? Sorusunu sordu. Birçok terör örgütünün 15 Temmuz gecesinde sevindiği, yine birçok ülkenin durumdan dolayı memnun olduğu Erdoğan tarafından ifade edilmiş ve bunların bizzat gerekli olan her bireysel görüşmelerde paylaşılacak ve yüzlerine vurulacak olduğunu açıklamıştı. Soylu tarafından yapılan bu açıklamalar dikkat çekerken, son açıklamasında ise ‘’Kandil’de oturup çay içeceğiz’’ demesi dikkat çekti.

Daha fazla göster

Erkan Duman

İnternette genellikle siyaset konuları ile ilgileniyorum. 43 yaşındayım ve 9 senedir hobi olarak baktığım blog sitelerinden sonra prof. anlamda yazarlık yapmaya karar verdim ve tarafsız haberciliği kendime ilke edindim.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu