Siyaset

Öğretmenlere birer maaş ikramiye tartışması

Bu yıl öğretmenlere birer maaş ikramiye verelim de günlerini kutlayalım’ açıklaması ile iktidara bir mesaj gönderdi. Artan zamlar ve ekonomik açığın çığırından çıkması nedeniyle bu teklifin kabul edilmeyeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu yine de şansını denemek istediğini söyleyerek öğretmenler için süslü lafların değil sorunlarına üretilecek çözümlerin önemli olduğunu savundu. Her yıl 24 Kasım’da öğretmenler için birer parça çiçek ile geçiştirilen ve güzel lafların edildiği bu özel günün gerçek anlamda kutlanması için somut bir adım atılması gerektiğini ifade etti. Kılıçdaroğlu ’Öğretmenlerin ne derdi var soran yok. Geçim şartları zorlaştıkça zorlaşıyor. Öğretmenlerin özlük sorunları, mesleki zorlukları ve sürekli değişen sınav sistemleri ile mücadeleleri sırasında bir nebze olsun hatırlanması için birer maaş ikramiye verilmesini teklif ediyorum’ ifadelerini kullandı.

EKONOMİ GÜZEL DİYORLAR AMA İCRAATE GELİNCE KAÇIYORLAR!

Somut bir adımın gerekliliğine vurgu yaparak sürdürdüğü açıklamasında eğitim sendikalarının da muhatap alınması gerektiğini söyleyen Kılıçdaroğlu iktidarın bu konuda ciddi bir adım atmasının gerektiğini ancak ekonominin buna müsaade edemeyecek kadar zayıf olduğunu söyledi.

Daha fazla göster

Murat Demirtürk

Günümüzde hemen hergün gelişen teknolojini takip etmekten büyük keyf alıyorum. Bilgisayar mühendisiyim ve 8 senedir uzman olarak özel bir şirkette görev almaktayım. Zamanımın geri kalanında yenilikleri kaleme alıyorum.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu