Siyaset

Devlet Bahçeli’den çok sert ‘Baraj’ açıklaması!

Bahçeli erken seçim için ise ‘Ak Parti hükümeti görevinin başındadır. Erken seçim için kaygılanmaya gerek yok’ dedi. Manisa’nın Selendi ilçesinde vatandaşlar ile bir araya gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli konuşmasında gündeme gelen baraj tartışmalarına da değindi. MHP’nin baraja takılacağı yönünde bir algı oluşturulmaya çalışıldığını söyleyen Bahçeli Milliyetçi Hareket Partisi’nin hiçbir zaman barajda kalma gibi bir sorun yaşamadığını söyledi. Bu kaygının ancak Türk düşmanlarına ait olacağını söyleyen Bahçeli erken seçim tartışmalarına da sert bir dille karşı çıktı. Seçilmiş hükümet sözleri ile Ak Parti iktidarını kast eden Bahçeli iktidarın çok iyi çalıştığını ve görevini başında olduğunu söyleyerek erken seçimi gerektirecek herhangi bir kaygıya yer olmadığını savundu.

NATO HİÇBİR ZAMAN BİR TÜRK DOSTU OLMAYACAK!

Ülkenin dış mihraklar tarafından dar bir boğaza sürüklendiğini ancak hükümetin dik bir duruş sergilediğini söyleyen Bahçeli söz konusu vatan olduğunda herhangi bir siyasi kaygı taşımadan hükümetin ve devletin tarafında olacaklarını Milliyetçi Hareket Partisi için aksi bir durumun söz konusu bile olmadığını savundu. NATO skandalı ile ilgili sert açıklamaları ile dikkat çeken Bahçeli Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan saldırıya ilişkin NATO’nun hiçbir zaman Türk dostu olamayacağını söyledi.

MHP TABANINDAKİ ÇATLAK GİDEREK BÜYÜYOR

İktidara yakın tutumları ile sık sık tartışma konusu olan ve parti tabanı tarafından da eleştirilen Bahçeli’nin son zamanlarda artan istifalara yönelik soruları yanıtsız bırakması ise dikkat çekti. MHP teşkilatlarının birer birer IYI parti kadrolarına katılması parti içinde huzursuzlukları artırırken istifaların devamının da geleceği düşünülüyor. Son olarak Antalya’nın Finike İlçesinde 60 kişilik bir grup MHP’den istifa ederek IYI parti saflarına geçti. Bu istifaların birbirini tetikleyebileceğini söyleyen siyaset uzmanları ise MHP tabanındaki çatlağın giderek büyüyeceğini söylüyor.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu