Siyaset

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na ”hodri meydan” cevabı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün sert çıktı. Kılıçdaroğlu tarafından kendisine karşı ‘’ailesinden birçok kişinin vergi cennetlerinde milyonlarca dolar paraları var’’ benzeri sözlerine karşı yanıt veren Erdoğan, özellikle Kılıçdaroğlu tarafından bunun ispat edilmesi durumunda makamında bir dakika dahi durmayacak olduğunu ve kendisinin görevinden derhal istifa edecek olduğunu açıkladı.

KADINA ŞİDDET İNSANLIĞA İHANETTİR!

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kadına şiddetin insanlığa ihanet olduğunu açıkladı. Bununla birlikte Kılıçdaroğlu’na karşı ‘’Tayyip Erdoğan’ın yurtdışında hangi bankada hesabı var?’’ diyerek soru soran Erdoğan, ‘’hodri meydan’’ ifadelerini kullandı. Kendisi hakkında bu durumun ispat edilmesi durumunda siyaseti de bırakacak olduğunu belirten Cumhurbaşkanı, Kılıçdaroğlu tarafından ‘’eve para ve yemek getiremeyen erkek ne yapacak? Hıncını karısından çıkaracak’’ benzeri ifadelerini de eleştirerek bu ifadelerin bir skandal olduğunu ve ifadelerin yakışıksız olduğunu belirtti.

Daha fazla göster

Tolga Aksoy

29 yaşında antalya doğumluyum ve tarih en başta gelen ilgi alanlarım içinde yer almaktadır. internette zaman geçirmeyi seviyorum. Tarih harici, ekonomi ve sağlık konularında editörlük yapmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu