Dünya

3 Ülke Suriye İçin Anlaştı

Amerika öncülüğünde kurulacak olan çatışmasızlık bölgesine Rusya tarafından da büyük ilgi gösterildiği, aynı şekilde Lübnan tarafından da büyük destek gördüğü belirtildi. Türkiye ve diğer birçok ülkede hain saldırılar düzenleyen terör örgütlerinin sonunun getirilmesi, Suriye’de siyasi olaylara daha kısa ve güvenilir bir şekilde müdahale edilmesi için çatışmasızlık bölgesinin en kısa sürede devreye gireceği belirtildi.

WASHİNGTON SURİYE’NİN BİRÇOK BÖLGESİNE HAKİM

Washington yönetimi bölgede bulunan savaş gemileri ve yakında bulunan uçak gemileri sayesinde bir ülkeyi rahatlıkla yok edebilecek olan nükleer güce sahip durumda. Daha önce Suriye’yi savaş gemisi üzerinden bombalayan Washington bu sayede bölgede ve dünyada her zaman olduğundan farksız bir şekilde Suriye’nin tamamına yakınına hakim durumda ülkeyi izliyor. Bölgede Rusya 2. Büyük güç konumunda olmasına rağmen Rusya’nın sınırlı bir güce ve asker sayısına sahip olduğu görülmekte.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu