Siyaset

AKP’li isimden flaş sözler! FETÖ hala içimizde!

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde geçirdiği uzun yılların artından önce İçişleri Bakanlığı sonra da Kültür ve Turizm Bakanlığı görevini üstlenen Numan Kurtulmuş FETÖ ile ilgili yaptığı açıklamada ‘Fetullahçı Terör Örgütü üyeleri hala tamamen temizlenebilmiş değil. Kripto FETÖ’cüler ve ülke bütünlüğüne aykırı faaliyette bulunan diğer tüm azınlıklar tamamen temizlenmeden rahat bir nefes almak mümkün değil. Bu kapsamda bir an olsun boşluk vermeden mücadelenin sürdürülmesi ve kararlı duruşun sekteye uğramaması gerekir’ sözlerine yer verdi.

FETÖ İLE MÜCADELEMİZ HER ALANDA DEVAM EDİYOR

Kurtulmuş ülkede çeşitli kademelerde görev yapan FETÖ mensuplarının hala bilgi ve belge sızdırmaya devam ettiklerini söyleyerek yurt içinde ve dış ilişkilerde barışın sağlanması için FETÖ sorununun kökünden çözülmesi gerektiğini savundu. Kurtulmuş AKP hükümeti olarak bu konudaki kararlılıklarının süreceğini ve FETÖ ile mücadelede etkili adımların atılacağını kaydetti.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu