Siyaset

Erdoğan astsubay mezuniyet töreninde konuştu

Astsubay mezuniyet töreninde konuşan Erdoğan, bazı güçlerin Türkiye’yi Ortadoğu bölgesinde etkisiz hale getirmek ve saf dışı bırakmak istediklerini ancak buna asla müsaade etmeyecek olduklarını mesajını vererek, gelebilecek olan her türlü saldırılara karşı hazır olarak yanıt verecek olduklarını belirtti. Türkiye’nin bundan sonraki süreçte yeni hamleler yapmak zorunda olduğunu ve buna uygun davranmak zorunda olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçmişini bilmeyenlerin gelecek hakkında söz sahibi olamayacak ve adım atamayacaklarını ifade etti.

WASHİNGTON’A MESAJ VERDİ İDDİASI

Erdoğan’ın bu sözler ile birlikte ‘’saf dışı bırakmak ve etkisiz hale getirmek’’ benzeri sözlerinin arkasında yatan devletin Amerika ve belirli büyük güçler olduğu tahmin ediliyor. Zira Washington yönetimi tarihten bugüne kadar her daim bölgede Türkiye’nin büyük bir güç olmasının önüne geçmeye çalışmış, bölgede en fazla söz sahibinin kendisi olması gerektiğini attığı adımlar ve yaptıkları ile adeta kanıtlamıştı.

Daha fazla göster

Murat Demirtürk

Günümüzde hemen hergün gelişen teknolojini takip etmekten büyük keyf alıyorum. Bilgisayar mühendisiyim ve 8 senedir uzman olarak özel bir şirkette görev almaktayım. Zamanımın geri kalanında yenilikleri kaleme alıyorum.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu