Siyaset

Erdoğan ve Kral Selman görüştü

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdulaziz Al Suud’un birkaç dakika öncesinde telefonda görüştüğü öğrenildi. Kaynaklar, Erdoğan’ın telefon görüşmesinde Soçi’de yapılan görüşme dolayısı ile nelerin görüşüldüğünü konuştuklarını ifade ederken, bir yandan da bölgesel olarak ortaklığın daha fazla ilerletilmesi konusunda Kral Selman ile mutabık kalındığını doğruladı.

ERDOĞAN’A TELEFON YAĞDI

Tüm dünyadan Erdoğan’a son 2 günden bu yana telefon yağıyor. Erdoğan, başta Amerikan Başkan Donald Trump ile yaptığı görüşmenin hemen ardından Macron ile görüşmüş ve son olarak Suudi Kral Selman ile birlikte görüşerek yoğun bir telefon diplomasisi gerçekleştirdi. Erdoğan’ın Soçi’de yapılan görüşmelerin detayları hakkında 3 lidere de detaylı bilgiler vererek Suriye’de gerçek anlamda savaşı sona erdirmek için hareket ettiklerini ifade ettiği tahmin ediliyor.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu