Sağlık

Canan Karatay’dan Harward çıkışı!

Harward Üniversitesi’nde bulunan 20 milyon kitap arasında kendisinin de 3 kitabının olduğunu söyleyen Karatay açıklamalarının hepsinin bilimsel olduğunu savundu.

İNANMAYANLAR GİDİP KÜTÜPHANEYE BAKSIN

İnsanların beslenme ve diyet konularında sık sık yaptığı yanlışları hatırlatan ve her platformda cesur açıklamaları ile dikkat çeken Karatay kendisi hakkında bazı kesimlerin şarlatan benzetmesi yaptığını ve bilimselliğin dışında gördüğünü söyledi. Bu kesimlerin bilimden anlamadığını düşünen Karatay dünyanın en büyük üniversitelerinden biri olan Harward Üniversitesi’nde kendisine ait 3 kitabın bulunduğunu ve bu kitapların Türkçe olarak yayınlandıklarını söyledi. Bu kitaplığa özel ve seçilmiş eserlerin girdiğini kaydeden Karatay ‘Bilimselliğin dışında diyenler gidip Harward kütüphanesine bakabilirler’ ifadelerinde bulundu.

ZEYTİN YAĞININ FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR

Beslenme konusunda da tavsiyelerde bulunan Karatay özellikle çocukların gazlı içecekler ve meyve sularından uzak durması gerektiğini, bu beslenme sisteminin çok büyük sorunlara yol açacağını kaydetti. Yetişkinleri de sık sık doğal zeytinyağı yemeye davet eden Karatay zeytin yağının kalp ve damar hastalıkları riskini de azalttığını sözlerine ekledi.

Daha fazla göster

Gülşen Bilgili

Magazin ve yaşam kategorileri ile ilgileniyorum. Birkaç aylık ayrı kaldıktan sonra yeniden yazarlık yapmaya karar verdim. 6 senedir internet satış ve pazarlama ile ilgilendim. Şuan hobi için zevkle editörlük yapıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu