Sağlık

Midesinden yarım kilogram taş çıkarıldı

Trabzon’da yaşayan ve hurmayı çok seven 45 yaşındaki Musa Yılmaztürk önceki gece yaklaşık 1.5 kilogram ağırlığında hurmayı tek başına yedi. Hurmayı yedikten bir süre sonra kendini iyi hissetmemeye başlayan Yılmaztürk gecenin ilerleyen saatlerinde de mide bulantısı ve halsizlik şikayetleri gözlemleyince hemen hastaneye gitti. Hastanede yapılan tahlil ve tetkiklerde midesinde yabancı ve büyük bir cisim bulunan Yılmaztürk’ün hemen ameliyata alınması gerektiğine karar verildi.

HER ŞEY KARARINDA BIRAKILMALI

Ameliyata alınan ve midesi kontrol edilen talihsiz adamın midesinde 22’er gramdan fazla ağırlığı olan iki adet taş bulundu. Toplamda yarım kilogram taş çıkarılan midenin ciddi zarar gördüğü ve hurmanın taş oluşumunu tetiklediği açıklandı. Ameliyatın ardından rahat bir nefes alan ve doktorlara teşekkür ettiğini söyleyen Yılmaztürk ise hiçbir şeyin fazla tüketilmemesi gerektiğini ve her şeyin kararında bırakılmasının bir zorunluluk olduğunu söyledi.

Daha fazla göster

Erkan Duman

İnternette genellikle siyaset konuları ile ilgileniyorum. 43 yaşındayım ve 9 senedir hobi olarak baktığım blog sitelerinden sonra prof. anlamda yazarlık yapmaya karar verdim ve tarafsız haberciliği kendime ilke edindim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu