Sağlık

Türkiye cinsellikte alarm veriyor!

Özellikle evli çiftlerin ilk 2 yıl boyunca birbirlerini tanıdıkları ve cinsel bilgi sahibi olmaya başladıklarını gösterdi. Bozok Üniversitesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Özgül Karaaslan, bu ifadeleri doğrulayarak Türk halkının %20’sinden daha fazlasının cinsel sorunlar yaşadığını ve gerekli hazzı alamadığını ifade ederek, bunun eğitim ile giderilebilecek olduğunu belirtti. Amerika’da cinsel sorunların yine %20 olduğunu ancak nüfusa oranla Türkiye’de daha fazla sorun olduğunu ifade eden Karaaslan, vatandaşların eğitim almasını ve birbirlerini daha iyi anlamalarını önerdi.

YANLIŞ İNANIŞLAR CİNSELLİĞİ BİTİRİYOR!

Bozok Üniversitesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Özgül Karaaslan, yanlış inanışların Türkiye’de çok fazla olduğunu ifade ederek bunların ergenlikten başlayarak erkekler ve kadınlar üzerinde cinselliği bitirmeye kadar gittiğini ve büyük sorunların sebebi olduğunu açıkladı.

Daha fazla göster

Tolga Aksoy

29 yaşında antalya doğumluyum ve tarih en başta gelen ilgi alanlarım içinde yer almaktadır. internette zaman geçirmeyi seviyorum. Tarih harici, ekonomi ve sağlık konularında editörlük yapmaktayım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu