Siyaset

Erdoğan, Üstü Kapalı ABD’Yi Eleştirdi

Kendilerinin ‘’bir gece ansızın gelebilir’’ dedik sözünün gerçek olduğunu ve İdlib operasyonunun TSK tarafından dün gece başkatıldığını açıklayan Erdoğan, harekatın başlaması ile birlikte yeni gelişmelerin yaşanacak olduğu ifade edildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, her yeni bir gün, her an yeni terör ve benzeri saldırılar aldıklarını, bunu dikkatleri sonucu önlediklerini ifade ederken, Doğu bölgesinden gelen terör tehditlerine de en kısa sürede harekat ile yanıt verilecek olduğunu belirtti. Türkiye üzerinde oynanan oyunların kendilerini terör örgütü ile birlikte göstermeye ve kendilerine bir saldırı yapma hazırlığı gibi gördüklerini ancak kendisinin yanında olanları hiçbir zaman unutmayacak olduğu gibi kendisine çelme takmak isteyenleri de hiçbir zaman unutmayacak olduğunu açıkladı.

ABD’Yİ ÜSTÜ KAPALI ELEŞTİRDİ!

Erdoğan, üst kapalı olarak görüşmelerde her türlü sözü verip kendileri anlaşmalar yaptıkları müttefik ve dost ülkelerin daha sonra tüm bunları yok saydıklarını ve bunun bir örneğinin de vize krizi ile kendilerine vurulmak istenen olumsuzluk olan ABD’den geldiğini ifade etti.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu