Siyaset

Bülent Ecevit’in eşi Rahşan Ecevit’ten Erdoğan’a Yanıt

Erdoğan’ın ABD ile yaşanan gerilimde sert davranması ve olumlu olmaması tepki çekerken, Ecevit hakkında yaptığı yorumlara da fazlası ile tepki gelmişti.

AK PARTİ YÖNETİMİ KRİTİK DÖNEMDE!

Bülent Ecevit’in eşi Rahşan Ecevit, ölmüş bir insanın ve yaptıkları ile değer gören bir insanın eleştiri konusu olmaması gerektiğini ve Erdoğan’ın söylemlerini hak etmeyecek şekilde iz bıraktığını ifade etti. Erdoğan’ın ifadelerinden hemen sonra ABD yönetiminden herhangi bir açıklama yapılmazken, Türkiye’de daha önceki yönetimlerin planları ile AK Parti hükümetinin planlarında her zaman eleştirilebilecek yanlar olduğu görünür hale gelmiş, ancak AK Parti hükümetinin son 15 yılda kattığı değerler dolayısı ile bugünlere kadar başarılı bir şekilde geldiği sıradan ifade haline gelmişti. Erdoğan’ın metal yorgunluğu kapsamında söylediklerinin ise AK Parti’de kritik dönemin başladığının sinyallerini vermişti.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu