Siyaset

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Gazetecilerin Sorularına Yanıt Verdi!

Kendisine sorulan sorulara yanıt veren Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin en önemli başlıkları arasında 1. Sırada gelen ABD ile Türkiye arasında bilinen vize krizi ile ilgili konuştu. Türkiye’nin dış politikada AK Parti yönetimi tarafından akılcı yönetimler uygulanmadığını ve bunun sonucunda bu tür durumların olduğunu açıkladı.

CHP Lideri Kemal KılıçdaroğluKılıçdaroğlu, Türkiye’ye bu karar dolayısı ile en az 50 milyar liralık bir zararın olacağını, bu zararın çok büyük ve öngörülemeyecek kadar büyük sorunlara neden olabilecek bir karar olduğunu açıkladı.

ENİS BERBEROĞLU İLE İLGİLİ KONUŞTU

CHP Lideri Kemal KılıçdaroğluKılıçdaroğlu, Enis Berberoğlu tarafından kendilerine yönelik olarak atılan adımları değerlendirdi. Enis Berberoğlu’nun hala daha tutuklu olmasını anlayamadıklarını ve bir an önce gerekenlerin yapılmasını isteyerek sözlerine son veren Kılıçdaroğlu, hemen ardından ise Türkiye’nin Suriye’de ESAD’ın yanında konumlandığını, stratejisi olmayan ülkelerin bu ve buna benzer sorunlar ve yönetim sorunları ile karşı karşıya kalabilecek olduğunu açıkladı.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu