Gündem

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ’dan Yeni Açıklamalar!

Hükümet, Erdoğan’ın yurtdışından dönmesinin hemen ardından ardı ardına açıklamalar yapmaya başlarken, bir yandan da Türkiye’nin gündemini derinden ilgilendiren konular üzerinde konuşulmaya başlandı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından bugüne bugün vize krizinin ABD için maddi zararı olmadığı, ancak Türkiye için 50 milyar TL zarara neden olacağını açıklaması dikkat çekerken, vize krizinin çözülmesine yönelik adımlar atılması gerektiği belirtilmişti.

METİN TOPUZ AÇIKLAMASI

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Metin Topuz’un ailesi ve avukatı ile görüşmesinde herhangi bir engel olmadığını, bunun tam tersine istediği zaman görüşebilecek olduğunu açıkladı. ABD’den gelecek bir heyet ile görüşecek olduklarını ve resmi temaslarda bulunacaklarını açıklayan Bozdağ, hükümet olarak daha öncede ABD ile birçok zor sınamadan geçtiklerini, iki ülkenin iyiliği için vize krizinin sonlanması gerektiğini açıkladı. Vize krizinin ABD için etkileri çok az olmasına rağmen Türkiye için akıl almaz seviyede yan etkileri ve problemleri bulunuyor.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu