Siyaset

CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan’dan ”faşist diktatör” açıklaması

Türkiye’de yaşanan siyasi gerilim bir süredir en üst seviyede ilerlerken, Erdoğan hakkında yaptığı açıklamalar ve iddialar ise ilk günkü gibi akıllarda olan CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, partisinin grup toplantısında konuştu. Tezcan, grup toplantısında yaptığı açıklamasında ‘’diktatörün şeddelisidir şeddelisi’’ sözlerinin arkasında olduğunu ve bunun bir siyasi tespit olduğunu ifade etti. Erdoğan’ın faşist bir diktatör olduğunu, milletin iradesine saygı duymayarak belediye başkanları ve siyasi yetkilileri görevden aldığını, Cumhuriyet ve Sözcü gazeteleri gibi FETÖ ile yakından ilişkisi olmayan gazetelerin davalarının dahi ismini Erdoğan’ın koyduğunu iddia etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DAVA AÇTI

Erdoğan ise avukatları aracılığı ile CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan hakkında tazminat ve hakaret havası açarken, davanın henüz daha detaylarının ve tarihinin belli olmadığı açıklandı. Tezcan ise bu durum karşısında sözlerinin bir siyasi tespit olduğunu ifade ederek, kendisinin sözlerinin arkasında olduğunu açıkladı.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu