Dünya

Suriye’de yol çalışmalarına başlanabilir

Suriye Ulaştırma Bakanı Ali Hamud, Suriye hükümeti olarak bunları onarmak ve düzeltmek için 4.7 milyar dolarlık yatırım yapmaları gerektiğini ve önceliklerinin tüm ulaşım hatlarındaki sorunu ortadan kaldırmak olduğunu açıklayan Hamud, bu konuda işlemlere başladıklarını açıkladı.

Suriye’de Oyunlar Dönüyor

Mevcut Esed yönetiminin hala görevde olması ve bir süreden beridir ülkede savaşın sona erdiği, ancak belli başlı güçler tarafından hala terör örgütlerine destek verildiği iddiaları da bir yandan gizliliğini koruyor. Suriye Ulaştırma Bakanı Ali Hamud’un açıklamalarından yola çıkarılarak ülkede yol ve altyapının düzeltilmesinin ilk öncelik olduğunun açıklanması ve bu yolun Türkiye’ye kadar uzanacak olduğunun açıklanması ‘’terör örgütleri varken bu nasıl olabilir?’’ sorusunun sorulmasına sebep vermekte. Zira birçok ülkenin para biriminin altında kalan Suriye’nin resmi para birimi hala daha değerini bir nebze koruyor ve hükümet üyelerinin maaşları eksiksiz ödeniyor.

Daha fazla göster

Erkan Duman

İnternette genellikle siyaset konuları ile ilgileniyorum. 43 yaşındayım ve 9 senedir hobi olarak baktığım blog sitelerinden sonra prof. anlamda yazarlık yapmaya karar verdim ve tarafsız haberciliği kendime ilke edindim.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu