Gündem

Erdoğan: Kimse Bize İdlib Konusunda Karışamaz!

İdlib harekatı konusunda olumsuz yorum yapılsın veya yapılmasın Türkiye’ye hiçbir ülkenin ve kimsenin karışmaya hakkı olmadığını ifadeleri ile belli eden Erdoğan, Türkiye’nin sınırlarından terör örgütü koridorlarına izin vermeyecek olduklarını açıkladı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD tarafından terör örgütlerine 3.300 TIR silah yardımı yapıldığını, bunun terör örgütleri ile savaşmak için değil terör örgütlerinin Türkiye’nin Güney sınırından terör koridorları açmasını sağlamak için yapılan bir yardım olduğunu açıkladı.

WASHİNGTON AÇIKLAMALARI YAKINDAN İZLİYOR

Washington yönetimi ise Erdoğan’ın son söylemlerinden sonra dozu bir nebze daha yükseltti. Trump yönetiminin Kuzey Kore, İran ve Türkiye meselesini aynı anda görüşmesi olası bir terör sorunlarının yaşanabilecek olduğu korkusuna sebep olurken, ABD’nin attığı bu adımın Türkiye için kötü günlerin geleceğinin habercisi olabileceği iddia edildi. John Bass, dün Türkiye’de 9.5 aydır DEAŞ terörünün büyük bir patlama yapmadığını ifade etmiş ve kafaları karıştırmıştı.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu