Spor

Arda gelirse sokaklarda kavga eder!

Engin yaptığı açıklamada Turan’ın Türkiye’de çok tepki göreceğini ve profesyonelliğini kaybedeceğini ileri sürdü. Milli yıldız Arda Turan’ın Barcelona’daki kariyerinin sallantıda olması nedeniyle artan transfer iddialarını değerlendiren yorumcu Sinan Engin yaptığı açıklamada Arda Turan’ın Türkiye’ye gelme ihtimalini değerlendirdi. İspanya’da hem taraftarlar hem de teknik ekip tarafından dışlanan ve kabul görmeyen Arda’nın Galatasaray’a geri dönmesinin büyük bir hata olduğunu söyleyen Engin Arda’nın sokaklarda kavga edebileceğini ve tribünler ile çok sık tartışacağını da sözlerine ekledi. Taraftar ile Arda arasında bir uçurum oluştuğunu ve kötü futbol dönemlerinde Arda’nın daha agresif olduğunu söyleyen Engin milli takımdaki hezimet sonrasında Arda’nın kendini ispatlamaya ihtiyaç duyduğunu kaydetti.

MEVCUT BAŞARIYI’DA KAYBEDEBİLİRLER

Profesyonellik anlayışından uzaklaşan Arda Turan’ın Avrupa’da futbola devam etmesi gerektiğini söyleyen Engin Galatasaray için de fayda sağlamayacak olan bu transferin Arda’yı bitireceğini ve kariyerinin sonlanma noktasına geleceğini söyledi. Futbol dünyası Arda konusunda ikiye bölünmüş durumda. Bazı kesimler Galatasaray’ın ihtiyaç duyduğu yerli lidere Arda ile sahip olabileceğini savunurken bazı kesimler de Arda’nın kurulu takım düzenini bozacağını ve mevcut başarının da kaybedileceğini savunuyor.

Daha fazla göster

Erkan Duman

İnternette genellikle siyaset konuları ile ilgileniyorum. 43 yaşındayım ve 9 senedir hobi olarak baktığım blog sitelerinden sonra prof. anlamda yazarlık yapmaya karar verdim ve tarafsız haberciliği kendime ilke edindim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu