Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İlişkilerimizi Geliştireceğiz

Yapılacak olan yatırımlar ve yeni adımlar sayesinde Türkiye ile Sırbistan arasındaki ilişkilerin daha fazla ilerleyebilecek olduğunu açıkladı.

Sancak’ta Türk yatırımlarının arttırma iradesi olduğunu gördüklerini açıklayan Erdoğan, işbirliğini uzatmak için protokolleri uzattıklarını açıkladı.

GÖRÜŞMELER UZUN SÜRDÜ!

Sırbistan’da büyük bir ilgi ve coşku ile karşılanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görüşmelerin 2 günden daha uzun sürmesine rağmen yurtdışı turunda aktif olarak siyasiler ile görüşmeler yaptığı, yapılan görüşmeler sırasında iş adamlarının da yatırımcılar ile görüştüklerinin altını çizdi. Türkiye’nin yaşadığı vize krizi hakkında da dün yurtdışından yaptığı açıklamalar ile dikkat çeken Erdoğan, Türkiye’ye karşı atılan bu adımların sonucunda Türkiye’nin de eli boş kabileler gibi beklemeyecek olduğunu açıklamıştı.

Yapılan açıklamalarda Türkiye’nin dünyadan destek gördüğü açıklanmazken, ABD’ye yurtdışı ziyaretinden mesajlar gönderilmiş, Türkiye’nin yanında olacak olan onlarca ülke olduğu belli edilmişti. Sırbistan’ın 8 milyona yakın nüfusu ile dünyada önemli bir bölgede konumlanmış bir ülke olduğu biliniyor.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu