Dünya

Kuzey Kore ABD’yi bu şekilde yok edecek

ABD’li komplo teorisyeni ve yazar David Mead, açıklamasında kendilerinin genel olarak Yellowstone yanardağı ile ilgili olarak bir komplo teorilerinin olduğunu ve bunun arkasından Kuzey Kore’nin de ABD’yi bu sayede yok edebilecek olduğu belirtildi. Yapılan açıklamada Yellowstone yanardağının aktifleşecek ve patlatılacak olmasının hemen ardından ABD’nin ciddi bir kriz yaşayacak olduğu iddia edildi.

WASHİNGTON KORUMA ALTINDA TUTUYOR!

Washington yönetimi ABD dahil dünyanın birçok ülkesini aktif füzeler ve nükleer bombalar ile koruyan, dünyanın en büyük savunma gücü ve en fazla destekçisi olan ülke konumunda bulunuyor. Yapılan değerlendirmeler ve sonuç açıklamasında ise herhangi bir şekilde bununla ilgili bir kanıt sunulmaması tepki çekti. Birçok ABD’linin Kuzey Kore konusunu dahi yakından görmediği ve ülkelerine en ufak bir tehdidin dahi gerekli yanıtı fazlasıyla alacağından emin olduğu belirtiliyor. Ancak ABD’nin Kuzey Kore konusunda da ciddi bir adım atmaya hazırlıklı olduğu ifade edilmekte.

Daha fazla göster

Erkan Duman

İnternette genellikle siyaset konuları ile ilgileniyorum. 43 yaşındayım ve 9 senedir hobi olarak baktığım blog sitelerinden sonra prof. anlamda yazarlık yapmaya karar verdim ve tarafsız haberciliği kendime ilke edindim.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu