Magazin

Yasmin Erbil’in bikinili pozları yürek hoplattı!

Sosyal medya hesaplarında paylaştığı seksi fotoğrafları ve düzgün fiziği ile bir anda fenomen olan Yasmin Erbil daha önce tepki eken paylaşımlara imza atmış ve işi biraz daha ileri götürerek yarı çıplak görüntüler vermekten kaçınmamıştı. Baba Mehmet Ali Erbil ise kızının genç olduğunu ve her genç kız gibi davrandığını savunarak olayı normalleştirmiş, paylaşımları gülünüp geçilecek bir kategoride değerlendirmişti.

GÖĞÜSLERİNİ SAÇLARI İLE KAPATTI

Ancak Yasmin Erbil sosyal medyayı sallayan paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bir görüntülü konuşma esnasında ekran resmi olarak alınan görüntüyü sosyal medyada paylaşan Erbil yüzünün bir bölümünü kapattığı görüntüde göğüslerini de saçları ile kapatıyor.

TOPLU HALDE TEPKİ GÖSTERİLECEK

Sosyal medya kullanıcıları tarafından kısa sürede en çok izlenen görüntüler arasına giren fotoğrafta Yasmin Erbil’in üstsüz olarak arkadaşı ile yaptığı telefon görüşmesi anlaşılıyor. Her yaş grubundan kullanıcının olduğu sosyal medyada oldukça özel pozlar paylaşılmasına tepki gösteren bazı kullanıcılar ise Erbil’in hesaplarını şikayet etmek ve toplu halde tepki göstermek üzere kampanya başlatıyor. Yasmin Erbil’in annesi Nergis Kumbasar ise tıpkı Mehmet Ali Erbil gibi kızının yaşının gerektirdiği gibi davrandığını savunarak paylaşımları normal karşıladığını ifade etti.

Daha fazla göster

Gülşen Bilgili

Magazin ve yaşam kategorileri ile ilgileniyorum. Birkaç aylık ayrı kaldıktan sonra yeniden yazarlık yapmaya karar verdim. 6 senedir internet satış ve pazarlama ile ilgilendim. Şuan hobi için zevkle editörlük yapıyorum.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu