Magazin

Ünlü modelden flaş çıkış! ‘Umarım acı çekerek ölürsün’

Ünlü model taciz skandalı ile sansasyonel bir şekilde ilişkilendirilen yapımcıya yönelik ‘Umarım yavaş yavaş ve acı çekerek ölürsün’ ifadelerini kullandı. Kadın oyunculara taciz ve tecavüz girişimleri ile bilinen Weinstein ise konuyla ilgili açıklama yapmayacağını söyledi. Hollywood dünyasında adı taciz ve tecavüz iddiaları ile anılan ünlü yapımcı Weinstein kadın oyuncuların ve modellerin tepkileri ile sık sık karşılaşıyor. Sektöre yeni giren bir çok ünlü oyuncuyu taciz ettiği ve defalarca tecavüz girişiminde bulunduğu ortaya çıkan Weinstein hakkında bir açıklama da başarılı model Uma Thurman’dan geldi. Thurman kadınlara yönelik şiddet ve ayrımcılığın insanlığa aykırı olduğunu söyleyerek başladığı açıklamasında ‘Weinstein hiçbir zaman insan olamayacaktır. Kadınların zor zamanlarında onları tehdit ederek ve şantaj yaparak cinsel birliktelik teklif etmesi ve kabul etmeyenlere de zorla sahip olmaya çalışması utanç verici bir durumdur’ dedi.

CEHENNEMDE YAN WEİNSTEİN

Seksi model açıklamasının devamında ise ‘Eğer gerçekten bir öteki dünya varsa Weinstein gibi insanların orada yavaş yavaş ve acı çekerek uzun yıllar geçirmesini diliyorum. Ama bu da onun cezalandırılması için yetmez. Umarım yavaş yavaş ve acı çekerek ölürsün’ ifadelerini kullandı.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu