Magazin

Murat Dalkılıç’ın evini soyan hırsızlar yakalandı

Muhteşem bir düğünle Merve Boluğur ile dünya evine giren ancak bir süre sonra anlaşamadıklarına karar vererek anlaşmalı olarak boşanan şarkıcı Murat Dalkılıç’ın yalnız yaşadığı evine hırsız girdi. Evden yaklaşık 50 bin liralık eşya çalan hırsız polis ekiplerince eşkali belirlenerek aranmaya başlandı. Bir süredir polisten gelecek olan haberi bekleyen başarılı şarkıcı geçtiğimiz akşam magazin muhabirlerine yaptığı açıklamada hırsızın yakalandığını ve adalet karşısına çıkarılacağını söyledi.

HIRSIZLAR ÜNLÜLERİN EVLERİNE DADANDI

Yaklaşık 2 ay önce eşinden boşanan ve yalnız yaşamaya başlayan şarkıcı Dalkılıç evine giren hırsızların müzik sistemleri ve elektronik eşyalarla birlikte 50 bin liralık eşya çaldıklarını ve eşyaların da polis tarafından araştırıldığını söyledi. Yakalanan hırsızın daha önce de İstanbul’un lüks semtlerinde hırsızlık yaptığı ve özellikle ünlü isimlerin evlerine girmeye çalıştığı öğrenildi. Son zamanlarda artan hırsızlık vakalarından en çok etkilenen kesim ise ünlüler dünyası.

Daha fazla göster

Gülşen Bilgili

Magazin ve yaşam kategorileri ile ilgileniyorum. Birkaç aylık ayrı kaldıktan sonra yeniden yazarlık yapmaya karar verdim. 6 senedir internet satış ve pazarlama ile ilgilendim. Şuan hobi için zevkle editörlük yapıyorum.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu