Magazin

Nusret bu kez hedefi tam 12’den vurdu

Nusret son olarak dart tahtasına attığı et ile hedefi 12’den vurarak mizahi bir paylaşımla milyonlarca insana ulaşmayı başardı. Bir kasap dükkanında başlayan hikayesi restaurantlar zincirine ulaşan başarılı iş adamı Nusret mizahi paylaşımları ile popülerliğini korumaya devam ediyor. Et ile yaptığı görsel şovlar ve hünerlerin sergilediği performanslar ile her videosu milyonlarca insan tarafından izlenen Nusret ustaca kullandığı bıçak ile harikalar yaratmaya devam ediyor. Son olarak kurduğu dart tahtasına kestiği et parçasını fırlatan Nusret hedefi 12’den burarak izleyicilere büyük bir final hazırladı. Nusret’in videolarını ilgi ile izleyen ve büyük hayranlık duyan en büyük ülke ise Türkiye’nin dışında Amerika Birleşik Devletleri.

SADECE BİRKAÇ SAATTE TIKLANMA REKORU KIRDI

Eşsiz sunumu ve görsel şovları ile bir kasaptan çok daha fazlası olan Nusret kimi zaman eleştirilen kimi zaman da büyük hayranlık uyandıran bir stil sahibi. Kısa sürede bir fenomen haline gelen ve dünya genelinde takip edilen bir isim haline gelen Nusret’in son paylaşımı da 4 milyondan fazla izlenerek sadece birkaç saatte en çok izlenenler listesine girmeyi başardı.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu