Magazin

Murat Boz’dan böcek açıklaması

Özel hayata saygı kalmadı

Sevgilisi Aslı Enver ile tatil yaptığı yazlıklarında annesi ve sevgilisi arasında geçen bazı konuşmaların basına sızması ünlü şarkıcı Murat Boz’u oldukça sinirlendirdi. Konuşmaların gizlice kaydedildiğini söyleyen Boz konunun takipçisi olacağını ve yasal haklarını kullanacağını savunurken ünlü şarkıcının yakın arkadaşı Hadise ise magazin dünyasına bomba gibi düşen o açıklamayı yaptı. Hadise Murat Boz’un evine böcek yerleştirildiğini ve ileri derecede özel hayata ihlal durumu ile karşı karşıya olduklarını söyledi. Adli bir boyut kazanan olayda Hadise’nin açıklamaları magazin dünyasının tepkilerine neden oldu ve herkes özel hayata karşı bir saldırı niteliği taşıyan bu durumu kınamaya başladı.

Konuşmaları kim ve nasıl ele geçirdi?

Ancak Murat Boz yaptığı son açıklamada Hadise’nin kendisini yanlış anladığını ve ortada böcek olmadığını savundu. Evinin önünün sazlık olduğunu ve birinin gizlice dinleyerek gazetelere lanse etmiş olabileceğini söyleyen Boz Hadise’nin bu durumu yanlış yorumlayarak böcek iddiasını savunduğunu söyledi. Birçok özel konuda konuştuklarını ve bu konuların herkesçe bilinmesinden rahatsız olduğunu söyleyen Boz savcılıktan konuşmaları kimin ve nasıl ele geçirdiğini bulmalarını istedi.

Daha fazla göster

Gülşen Bilgili

Magazin ve yaşam kategorileri ile ilgileniyorum. Birkaç aylık ayrı kaldıktan sonra yeniden yazarlık yapmaya karar verdim. 6 senedir internet satış ve pazarlama ile ilgilendim. Şuan hobi için zevkle editörlük yapıyorum.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu