Yaşam

İstanbul için ilk kar uyarısı

Yayınlanan duyuruda İstanbul için ilk kar yağışının da ne zaman olacağı konusunda tam kesin netlik kazanan bilgiler verilmese de 20-23 Kasım tarihlerinde İstanbul’un çok fazla soğuk olacağı, kar yağışının da önümüzdeki 10 gün içerisinde kesin olarak olmasa bile Kasım ayı içerisinde ilk kar yağışının İstanbul’a düşecek olduğunun tahmin edildiği açıklandı.

HAVALAR SOĞUYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) istatistiklerine göre havaların bir süre sonra tamamen aynı düzende etkiye sahip olması ve soğuk havanın Türkiye genelinde tüm iller ve ilçelerde çok fazla etkisini gösterecek olduğu belirtildi.

YETKİLİLER VATANDAŞLARI UYARIYOR!

Havaların soğuması ile birlikte yağışlara karşı da vatandaşlar tarafından önlemler alınması ve tedbirli olunması gerektiğini açıklayan yetkililer, Doğu ve Karadeniz bölgelerinde bu haftadan itibaren yağmurların etkisini göstermesinin beklendiğini belirtti. Marmara, Ege ve Akdeniz bölgesi ile İç Anadolu bölgesinde de hava sıcaklığının 5 dereceye kadar düşmesi, yağışların başlaması bekleniyor.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu