Magazin

Genç şarkıcı Aleyna Tilki ateş püskürdü

Attığı her adım ile olay olan genç popçu Aleyna Tilki sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sitem etti. Henüz 17 yaşında olmasına rağmen Türkiye’nin en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Aleyna Tilki kıvrak dansları ve cesur giyimi ile çoğu zaman tepki çekiyor. Son olarak Kırıkkale’de bir alışveriş merkezinde gerçekleştirdiği konser sırasında giydiği kıyafet olay olan genç sanatçı sosyal medyada fan sayfalarının kapatıldığını iddia etti. İnstagram hesabının hikaye kısmında yaptığı paylaşım ile sitemini dile getiren Tilki ‘Binlerce fan sayfam kapatılmış. Arkadaşlar sizin benimle derdiniz nedir? İnsanlar bana destek vermek için gece gündüz çalışıyor ve siz gerekçe olmadan hesapları kapatıyorsunuz’ sözleri ile İnstagram yöneticilerine seslendi.

Türkiye’nin gelecekteki Madonna’sı olacağım

Kendisine yönelik bir saldırı düzenlendiğini ve sosyal medyada spam uygulaması başlatıldığını söyleyen Tilki şöhretini ve başarısını kıskanan bir kesim tarafından yapıldığına inandığı bu saldırıların kendisini durduramayacağını ve Türkiye’nin gelecekteki Madonna’sı olacağını da sözlerine ekledi.

Daha fazla göster

Gülşen Bilgili

Magazin ve yaşam kategorileri ile ilgileniyorum. Birkaç aylık ayrı kaldıktan sonra yeniden yazarlık yapmaya karar verdim. 6 senedir internet satış ve pazarlama ile ilgilendim. Şuan hobi için zevkle editörlük yapıyorum.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu