Magazin

Esra Sönmezer ile ‘Pembe Cadı’ ekranlara geliyor

Magazin programlarının klişeleşmiş içeriklerine yeni bir bakış açısı kazandıracağını söyleyerek açıklamasına başlayan Esra Sönmezer uzun yıllardır ekranların açık sözlü ve dobra ismi olarak biliniyor. Görev aldığı programlarda eleştirileri ve sivri dili ile dikkat çeken Sönmezer’in yeni konsepti ise izleyicilere hem eğlenceli hem de ilginç anlar yaşatmayı amaçlıyor. Amacının eleştirileri can acıtan bir dille değil mizah katarak yapmak olduğunu söyleyen ünlü sunucu yakın zamanda yayına girecek olan programda kendisinin pembe bir cadı konseptine bürüneceğini söyledi.

TATLI BİR ELEŞTİRİ DİLİ KULLANMAK İSTİYORUM

Magazin haberleri ve magazin dünyasına yaşanan gelişmeleri iğneleyici bir dille aktarmaya devam edeceğini söyleyen ünlü sucunu bunu yaparken haberler ile dalga geçeceğini ve tatlı bir eleştiri politikası izleyeceğini de sözlerine ekledi. Yeni konseptin izleyici tarafından beğenileceğini ve başarı yakalayacağından emin olduğunu söyleyen Sönmezer heyecanlı bir şekilde sürdürdüğü hazırlık çalışmalarında sona geldiğini kaydetti.

Daha fazla göster

Tolga Aksoy

29 yaşında antalya doğumluyum ve tarih en başta gelen ilgi alanlarım içinde yer almaktadır. internette zaman geçirmeyi seviyorum. Tarih harici, ekonomi ve sağlık konularında editörlük yapmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu