Magazin

Elçin Sangu aldatıldı mı?

Sevgilisi Yunus Özdiken’in Beril isimli iş arkadaşı ile samimi pozlarına kayıtsız kalan güzel oyuncu ihanet iddialarını da yanıtsız bıraktı. Yakın zamanda Mutluluk Zamanı filmi ile ekranlarda boy gösteren ve izleyiciden tam not alan Elçin Sangu bu filmde yakışıklı oyuncu Barış Arduç ile yaşadığı öpüşme sahneleri nedeniyle sevgilisi Yunus Özdiken ile tartışmıştı. Güzel oyuncuyu kıskandığını ileri sürerek öpüşme sahnelerine karşı olduğunu belirten Özdiken sosyal medyada ve magazincilerle yaptığı görüşmelerde durumdan rahatsız olduğunu sık sık dile getirdi. Ancak geçtiğimiz gün objektiflere takılan bir görüntü ise tüm bu açıklamaları gölgede bıraktı. Görüntüde bir iş arkadaşı ile samimi anlar yaşayan Yunus Özdiken’in Beril isimli bir kadınla öpüşmesi ihanet iddialarını güçlendirdi.

OLAYDAN SONRA GÖRÜŞMEK İSTEMEDİ

Elçin Sangu’nun senaryo gereği öpüşmesine tepki gösteren ancak kendisi iş arkadaşı ile samimi pozlar veren Özdiken’e sosyal medyadan da tepki yapıyor. Sangu’nun sessizliğine anlam veremeyen hayranları öpüşme sahneleri nedeniyle kendisine tepki gösteren sevgilisinin başka bir kadınla öpüşmesine şaşırmış durumda. İhanet ve ayrılık sorularını yanıtsız bırakarak konudan uzaklaşan güzel oyuncunun olaydan sonra Özdiken ile görüşmediği gözlendi.

Daha fazla göster

Gülşen Bilgili

Magazin ve yaşam kategorileri ile ilgileniyorum. Birkaç aylık ayrı kaldıktan sonra yeniden yazarlık yapmaya karar verdim. 6 senedir internet satış ve pazarlama ile ilgilendim. Şuan hobi için zevkle editörlük yapıyorum.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu