DünyaSiyaset

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’den ”seçim” açıklaması

Kendi ülkelerinde yapılacak olan seçimlere ABD tarafından müdahale edilebilecek olduğu ve bu yönde hazırlıklar olabileceği olduğu uyarısında bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bu konuda istihbarat birimleri tarafından gerekli olan önlemlerin derhal alınması ve gerekli çabaların gösterilerek müdahalenin önüne geçilmesi uyarısında bulundu. Türkiye ve dünyanın dikkatini çeken ABD seçimlerinde Rusya’nın müdahalesi iddiaları hala daha ABD’nin karışmasına yol açarken Başkan Trump tarafından Rusya’da yapılacak olan seçimlere ne gibi müdahaleler yapılabilecek olduğu merak ediliyor.

YARIN GÖRÜŞEBİLİRLER!

ABD Başkanı Donald Trump ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında yarın görüşme yapılabilecek olduğu ve bu yönde tarihin henüz daha net olarak belirlenmediği iddia ediliyor. Yapılacak olan görüşmede bölgede yaşananlar, Rusya ve ABD arasında uygulanan ambargolar ve söz dalaşının söz konusu masaya yatırılmasına kesin gözle bakılıyor. Ayrıca ABD’nin Rusya ile diplomatlar konusunda bazı görüşmeler yapabilecek olduğu, bu görüşmelerin büyük önem taşıdığı ifade ediliyor.

Daha fazla göster

Cenk Bozbey

35 yaşında kocaeli doğumluyum. 1999 yılında tanıştığım interneti o günden bugüne çeşitli denemeler ve araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalıştım. Seo, php, Centos sunucular konusunda ders almaktayım. Şu dönemde haber siteleriyle uğraşmaktayım.

Benzer Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu